Συρομενες ντουλαπες, ψηφιακή εκτύπωση
Συρομενες ντουλαπες, ψηφιακή εκτύπωση

Συρομενες ντουλαπες με ψηφιακή εκτύπωση.

Στην kouzinakouzina.gr καινοτομούμε και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρουμε ψηφιακή εκτύπωση εικόνας ή φωτογραφίας στις ανοιγόμενες ή τις συρομενες ντουλαπες σας δημιουργώντας ένα εκπληκτικό και μοναδικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητές το προσωπικό σας στυλ.

Η ψηφιακή εκτύπωση στις ανοιγόμενες ή τις συρομενες ντουλαπες καθώς και στα έπιπλα κουζίνας γίνεται σε μελαμίνη με ειδική επεξεργασία ώστε να παραμένει αχάρακτη και αναλλοίωτη στο χρόνο και να μην αφήνει δακτυλιές όπως γίνεται στο τζάμι.

Οι συρομενες ντουλαπες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην εξοικονόμηση και τη διαμόρφωση του χώρου καθώς μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα αντικείμενα πλησίον τους (κομοδίνα, τραπεζάκια, παιχνίδια κτλ) χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνηση τους κάθε φορά που επιχειρείτε να την ανοίξετε. Επιπλέον μπορεί κανείς αφού έχει τοποθετήσει τις συρομενες ντουλαπες του, να αλλάξει τα εξωτερικά φύλλα με νέα που θα έχουν διαφορετικές παραστάσεις και θα αλλάξουν αισθητικά, τον χώρο ή να αντικαταστήσει την μελαμίνη με τεχνόδερμα, χωρίς η οικονομική επιβάρυνση να είναι μεγάλη καθώς το κόστος αλλαγής των εξωτερικών τμημάτων στις συρομενες ντουλαπες είναι κατά πολύ χαμηλότερο από αυτό των απλών.

Η ψηφιακή εκτύπωση για τις συρομενες ντουλαπες σας μπορεί να γίνει σε τζάμι δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα περισσότερο εντυπωσιακό και επιβλητικό. Η οικονομική επιβάρυνση έγκειται στις προδιαγραφές που πρέπει να έχει, καθώς θα πρέπει να είναι τύπου security έτσι ώστε σε περίπτωση που σπάσει να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός.

Καλό θα είναι να τονίσουμε ότι οι συρομενες ντουλαπες είναι οικονομικότερες, η επιβάρυνση για την ψηφιακή εκτύπωση δεν είναι μεγάλη και προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ποιότητα της εκτύπωσης σε βάθος χρόνου, θα εξακολουθεί να είναι ίδια με την στιγμή που τοποθετήθηκε. Σε κάθε περίπτωση όμως αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς είτε ανοιγόμενες είτε συρομενες ντουλαπες.

Συρομενες ντουλαπες με ψηφιακή εκτύπωση μόνο στην kouzinakouzina.gr